Skocz do zawartości
Mini Lotto #17 - WYGRAJ KASĘ! ×
Widzisz błąd na Forum lub Serwerze zgłoś go tutaj! ×

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane [Zaakceptowane] Podanie Na Admina - Gruby Benek

Gruby Benek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytających .

1. Imię: Łukasz.

2. Nick: Gruby Benek.

3. Wiek: 17.

4. Mikrofon: Posiadam.

5. Doświadczenie na Stanowisku Admin: Doświadczenie na stanowisku admina mam bardzo duże, w swojej karierze miałem ową rolę na kilku serwerach społecznościowych. Siedzę w Cs:Go od samego początku i chyba nie ma takiego wspomagacza którego bym nie rozpoznał podczas gry.

6. Skala znajomości obsługi admina od 1 do 10: Skala znajomości SM w moim przypadku jest bardzo duża lecz gdy wracam teraz po dwóch latach do Cs:Go mam lekkie braki, postaram się przypomnieć sobie wszystkie komendy jakie tylko znałem z poprzednich lat. Ogólna ocena SM: 7,5/10. 

7. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):  https://www.gametracker.com/player/Gruby Benek/51.38.142.103:27015/ 

8. SteamID:  STEAM_1:1:584817009

9. Link do profilu Steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199129899747/ 

10. Ile dziennie grasz na serwerze: Dziennie na serwerze gram od 4 godzin wzwyż  lecz mam dni w których nie ma mnie w domu, mam bardzo napięty grafik podczas dni roboczych,  ale staram się nadrabiać puste pola tym że jeśli tylko mogę siedzę na serwerze cały dzień  ( widać to na GT).

11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Bardzo zależy mi na tym żeby zostać administratorem, gram dużo na serwerze i widzę jak ta społeczność się rozwija. Jest coraz to więcej osób na serwerze co wiąże się z tym że jest większa szansa na takich ludzi którzy używają zabronionych wspomagaczy lub takie osoby które wyżywają się na innych podczas gdy używają mikrofonu lub piszą coś obraźliwego na czacie. Udzielam się na Chatboxie gdy tylko widzę kogoś kto lata na odpale, mam bardzo duże umiejętności rzadko zdarzało mi się pomylić na innych serwerach co do bana. (gram od samego początku cs:go około 12,5k godzin - Global posiadany).

Ps: Napisałem że mam Globala nie po to żeby się chwalić lecz po to aby pokazać że trochę w społeczeństwie cs:go jestem i wiem bardzo dużo rzecz y o tej grze co przekłada się na duże umiejętności w rozpoznawaniu cziterów. 

Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam Benek.

Jestem jak najbardziej na tak, powodów jest kilka raz że wiek, potrafi w ciągu dnia spędzić sporo czasu a to mega pomocne, często przychodzi zgłosić gracza bo brak admina wiec przyda się osoba która ma na to czas, plus rozmawiając z tobą na ts3 wydawałem się na ogarniętego wiec masz moje tak.

• Super! 1

1807271129_SygnaturaMr.Pwn3D3.png.dd9c19c46c72b574ee9af36cf18f1eae.png

Zakceptowane.png.714e01ac7dc0dfd1ba064615c9add735.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół FairGame.pl

• Super! 1

1807271129_SygnaturaMr.Pwn3D3.png.dd9c19c46c72b574ee9af36cf18f1eae.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.