Skocz do zawartości

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane [Odrzucone] Podanie o admina

Alanekk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Alan
2. Nick:Verzzii
3. Wiek:16
4. Mikrofon:Działa
5. Doświadczenie na Stanowisku Admin:dobre byłem adminem na serwerze u wujka
6. Skala znajomości obsługi admina od 1 do 10:10 
7. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://steamcommunity.com/profiles/76561198384988723/
8. SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198384988723/
9. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198384988723/
10. Ile dziennie grasz na serwerze:TAK do 2 3 4 godzin 
11. Dlaczego chcesz zostać adminem:no zeby polepszyc odczucie grania na serwerze 

Może i spełniasz wszystkie wymagania ale byś dal się poznać na forum założyłeś konto pod podanie tylko i wylacznie 

Na NIE!

• Lubię to 2

Wchodząc na Twój profil można zobaczyć ze niestety ale w jakiejś grze dostałeś vaca, staram się być codziennie na serwerze w miarę możliwości i będąc szczerym nigdy cie nie widziałem oczywiście istnieje taka możliwość ze wbijam o złej porze ale liczę na to że kiedyś cie spotkam :) .

Niestety jestem na nie 

• Lubię to 1

Na NIE
[-] Wiek
[-] Doświadczenie ( jakoś mnie to nie przekonuje )
[-] SMX ( ciężko jest mi w to uwierzyć )
[-] Podanie pisane na kolanie?
[-] Konto pod podanie
[-] Brak GT

Jak dla mnie podanie od razu do odrzucenia, zostało pewnie napisane z taką myślą, że "... A może przejdzie.."

• Lubię to 1

image.gif

W dniu 15.01.2023 o 03:30, minka napisał(a):

Wchodząc na Twój profil można zobaczyć ze niestety ale w jakiejś grze dostałeś vaca, staram się być codziennie na serwerze w miarę możliwości i będąc szczerym nigdy cie nie widziałem oczywiście istnieje taka możliwość ze wbijam o złej porze ale liczę na to że kiedyś cie spotkam :) .

Niestety jestem na nie 

mam juz 11 lvl xd to po pierwsze a po drugie kurde cały czas gram nawet teraz

Z tego co widzę podanie napisane na odwal tak samo podając link do GT, podajesz link do steama. Czytając to podanie mam wrażenie że nie czytasz ze zrozumieniem wymagań co do admina serwera jak i piszesz je z myślą ,,a jakoś to będzie", to nie na tym rzecz polega. Jestem na NIE.

Godzinę temu, Jonkey napisał(a):

Na chwile obecna jestem na nie, daj się poznać ludzia na forum i na serwerze .

moge ci powiedzic ze duzo mnie osób za na ty serwerze i  spytaj sie ich tam czy znają verziego ci powiedzią ze tak xd juz mam topke 9 

NeRoZ_,

Nie wypowiadamy się pod swoim podaniem

Wiesz że możesz edytować post i napisać z dopiską edit.

Słabo to wygląda dają ci na nie a ty odpisujesz na ich decyzję. 

Odrzucone.png.42039e12dfa95f6ef83adaa510b39904.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół FairGame.pl

3lzJfiX.png.03f7f58cea53c89d9b577acc693d94e5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.