Skocz do zawartości

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane [Odrzucone] Admin Podanie

Miloszek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Miłosz
2. Nick:Miloszekツ
3. Wiek:11
4. Mikrofon:Działa
5. Doświadczenie na Stanowisku Admin:Żadne
6. Skala znajomości obsługi admina od 1 do 10: 4/10
7. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):https://steamcommunity.com/profiles/76561199235393887/ 
8. SteamID:STEAM_0:1:637564079
9. Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199235393887/
10. Ile dziennie grasz na serwerze:3/5 godz.
11. Dlaczego chcesz zostać adminem: wkurza mnie to że jest sporo cheaterów na serwerz, chciałbym polepszyć grę na nim. 

5 minut temu, MajeR napisał(a):

1. Wiek nie za bardzo ale warto dać szansę każdemu

2. Doświadczenie tak samo warto dać jednak szansę 

3.3/5 godzin na serwerze to całekiem dobry czas

Jestem na tak, okres próbny 

To samo zdanie mam co @ MajeR Jestem na Tak.

yjOIJTK.gif.7a377b9e35501f1e7d394e79981da77e.gif

Jeśli masz pytanie, potrzebujesz pomocy napisz do mnie !

But mama, I'm in love with a criminal
And this type of love isn't rational, it's physical
Mama, please don't cry, I will be alright
All reason aside, I just can't deny, 

• Mucek zmienił(a) tytuł na Admin Podanie
  • Mucek odblokował(a) ten temat

Jestem na NIE

- brak spełnionych wymagań na forum

- wypowiadanie się w swoim podaniu.

Ogólnie fajnie, że grasz i masz chęci ale w mojej opinii osoby z wiekiem 14/15 lat można przymknąć oko ale 11 lat to jest sroga przesada.

Również jestem na NIE 

-doświadczenie 

-nie spełniasz wymagań 

Jak kolega wyżej napisał fajnie ,że grasz na serwerze bardzo mnie to cieszy ,ale niestety jesteś zbyt młody i mało doświadczony na stanowisko administratora . 

Grałem wczoraj koło Ciebie jeden meczyk, głos masz słychać że młody na takie 12/13 lat ale dla mnie to ujdzie.

Problemem jest to że jednak  ludzie słysząc Ciebie trochę z cb żartowali, jak byś miał wtedy Admina przeczuwałbym że posypały by się kicki/bany na to nie można pozwolić.

Musisz wykazać się tym że na prawdę chcesz Admina np.  aktywnością na serwerze i forum, pomocą dla innych graczy, wysoką kulturą, znajomością komend i mechaniki serwera, być na bieżąco.  Jeżeli będzie to zauważalne Administracja da Ci szanse, ale na ten moment ja jako gracz jestem na  NIE

Ale jeżeli to Cię nie zniechęci do dalszej gry i wspierania  sieci to prędzej czy później można dać szanse, chyba że grasz tylko dla rangi "Admina" i po tym Cię juz nie zobaczymy ?  Czas pokaże ;) 

• Super! 1

gif1.gif

Odrzucone.png.42039e12dfa95f6ef83adaa510b39904.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół FairGame.pl

3lzJfiX.png.03f7f58cea53c89d9b577acc693d94e5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.