Skocz do zawartości

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane [Odrzucone] Podanie na Admina kawka

Kawaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: kawka
Imię Wojtek
Mutacja[Tak/Nie]:tak i nie  niewiem :)
skala znajomości komend od (0/10):  9
SteamID: 
  STEAM_1:1:563224182
GameTracker: https://www.gametracker.com/player/kawka/51.83.164.130:27015/

Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem napisz o tym): powiem tak bylem administratorem wiele razy nawet na tym forum na tym serwerze ale szczerze mówiac nadczerpałem sobie zaufanie i szacunek u Maciasa jak i również u dawnego paśka nie wywiązywałem się se swojej roli  troche za bardzo sie poczułem i chociaż było to dawno to i tak nie było to stosowne zachownanie i przepraszam za to całą administracje Om2 i mam nadzieję ze dostanę 2 szanse  chcę pokazać że potrafie sie odnależć w tej roli i teraz bedzie sie to odbywało jak należy
Posiadasz sprawny mikrofon [TAK/NIE]:tak
Ile możesz spędzić godzin tygodniowo: 20-30
Status Prime[TAK/NIE]:jak najbardziej
Dlaczego Ty:    ponieważ jestem najaktywniejszym graczem aktualnie na serwerze jestem sumienny pracowity  chcę pomagać w rozwoju i pomóc nad opieką serwera  ponadto zna mnie caly serwer w tym cała administracja no powiem na koniec że staram sie jak moge być coraz lepszy :) a i ostatnim czasem jest duzo cheaterów
Kontakt: steam mess discord forum 

a i przepraszam że edytuje ale to jest multikonto bo do tamtego zapomniałem passów :(

Edytowane przez Kawaa

Powiem tak,  napisałeś na chacie "Ferdek nie przytomny, do degrada"  bo dostałeś głowę od jakiegoś gościa i po chwili,  jak powiedziałeś że jest "odpalony" to poszedłem na hide go sprawdzić i obrażałeś mnie mówiąc "Jednak chyba nie byłem najgorszym adminem  jest gorszy" Mniej więcej coś takiego  więc uważam że nie jest to dobra postawa  na "przyszłego" administratora  ponad to, kim ty jesteś żebyś mówił mi co ja mam robić na serwerze? Od tego jest komenda !report. Nie realne jest to żebym siedział tutaj 24/7. Dodatkowo  jestem na urlopie i wbiłem tylko na chwilę sprawdzić co się dzieje, gdzie ty mi spamisz ciągle na pv o tym samym. Moim zdaniem twoje podanie jest bezsensowne, ponieważ tak twierdziłeś że zmieniłeś się, ogarnąłeś, a wyszło że jest to samo z tobą co wcześniej. Jestem na NIE. Pozdrawiam :D

• Lubię to 2
  • Super! 1

standard_2.gif

Po tym co napisał Dawid uważam, że nie warto dawać ci jakiejkolwiek szansy, powtarzać zaczyna się to samo co było wcześniej, więc byłyby tylko z tobą kolejne problemy. Rzuciłeś słowa na wiatr i dodatkowo okłamałeś tylko sam siebie.

Pozdrawiam :)

• Lubię to 1
  • Super! 1
  • +1 1

standard_3.gif

Odrzucone.png.42039e12dfa95f6ef83adaa510b39904.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół FairGame.pl

standard_3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.