Skocz do zawartości

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane Podanie na Admina - Michael Wittman

Michael Wittman
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Damian
2. Nick: Michael Wittman
3. Wiek:15
4. Mikrofon: Jest, sprawny 
5. Doświadczenie na Stanowisku: Admin, Opiekun Only Mirage, Właściciel Serwera Only Mirage, 2x UBT 
6. Skala znajomości obsługi admina od 1 do 10: 8
7. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/Michael Wittman/51.38.142.103:27015/ Na spokojnie nadrobię, nie jest to problemem z tego powodu że, w wolnych chwilach przesiaduje na serwerze 
8. SteamID: STEAM_0:1:542045931
9. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/TWRBRATKU/
10. Ile dziennie grasz na serwerze: 2-3 mecze dziennie zależy od dnia ok. 2 godzinny dziennie
11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ, dostałem propozycję o złożeniu podania z powodu nielicznej administracji na serwerze oraz wsparcia serwera z strony utrzymywania porządku. Z oceną co do banowania cheaterów niemiałbym najmniejszego problemu z tego powodu że, obecnie posiadam 7 lvl faceit/global elite oraz byłem  członkiem UBT przez dłuższy czas. Lubię wykonywać przydzielone mi obowiązki oraz  pełnienie takich funkcji sprawia mi radość. Jestem osobą sprawiedliwą która potrafi się zajmować serwerem niezależnie od liczby osób, kiedy byłem opiekunem oraz członkiem UBT szło mi to bardzo dobrze oraz nie miałem najmniejszych problemów z zajmowaniem się serwerem i jednocześnie rozpisywaniu/rozpatrywaniu banów. 
Mam nadzieję że, moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie oraz ciepło przez was przyjęte 
:peepoLove:

Zdecydowanie na Tak

Najprawdopodobniej jedyny ogarniety gracz którego ostatnio widziałem ogarnia bardziej nniz +/- 70% administracji OM

• Super! 1

5 godzin temu, zuzeel FairGame.pl napisał(a):

Obecnie trwa szybka rekrutacja na serwer OM#1, złóż podanie jeszcze raz ale tutaj.

Tak jak kolega napisał ci proszę złożyć podanie w szybkiej rekrutacji. Temat zamykam.

• Lubię to 1

1807271129_SygnaturaMr.Pwn3D3.png.dd9c19c46c72b574ee9af36cf18f1eae.png

• Mucek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.