Skocz do zawartości

GoBoosting

Graj za darmo i odbieraj skiny!

Czytaj więcej

Zablokowane Pytanie Dnia #90

Boruwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1080670750_PytanieDnia3.png.76872e4fd3fd989624d010c623432b3a.png

Jaka jest twoja ulubiona drużyna e-sportowa i dlaczego jest twoją ulubioną?

Wcześniej była to drużyna Astralis, odkąd stary skład się zmienił przestałem śledzić poczynania tego teamu. Lubiłem oglądać po prostu ich grę, mieli fajne, przemyślane zagrania.

standard_3.gif

Virtus.pro - kibicowałem im od pamiętnego 2k14, fajnie było ich widzieć na czołówkach informacyjnych i że granie w gry nie jest takie złe ?

gif1.gif

Zamkniety.png.5e35bd2834ba0723d680d162df7cecfc.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół FairGame.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O naszej sieci

FAIRGAME to legendarna sieć serwerów CS:GO oraz CS 1.6 która chce spróbować swoich sił na nowo, chcemy stworzyć miłą atmosferę na serwerach i na forum. FAIRGAME to nie tylko nazwa ale siła, jakość i czystość gry, którą chcemy tutaj stworzyć. Jeśli tutaj trafiłeś zarejestruj się i pomóż nam razem stworzyć najlepszą sieć serwerów, bo czekamy na takich ludzi jak ty aby stworzyć na najwyższym poziomie forum, serwery, administracje a przede wszystkim zabawę. Zapraszamy do nas, FAIRGAME to jest to czego właśnie szukasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.